Hírek
Facebook    Linked In    RSS feed   

Kapcsolat

Tisztelt Kiállító!

Tisztelt Látogató!

Az ÖKO CITY egy olyan interaktív kiállítás a Construma zöldenergiás pavilonjában, ahol egy 1/1 méretű, közel 0 energia igényű működő épületet valamint felújítás előtti és felújítás utáni panel és tégla falszerkezeteket mutatunk be. Szemléltetjük az Otthon Melege program céljainak megfelelő építési termékeket és technológiákat, amelyek a Nemzeti Épületenergetikai Stratégia követelményeivel is összhangban vannak.

Kárpáti József

Kárpáti József vagyok. A kiállítás szervezője és egyik kezdeményezője, aki a kapcsolattartásért is felelős.
Az ÖKO CITY kiállítás szervezőivel közös célunk, hogy a kiállítók termékeit a látogatók közvetlenül is értékelhessék, összevethessék a lehetőségeket a kötelezettségekkel. Fel tudják mérni egyes építési termékek előnyeit és hogy azok mire alkalmasak.

A kiállítás ideje alatt tájékoztató szigetet működtetünk, ahol az épületenergetikával, a környezettudatos építéssel kapcsolatos jogszabályok alkotói adnak napra kész információt. Az érdeklődők a jogszabályokról, az építészeti előírásokról és alkalmazásukról, az éppen aktuális energetikai követelményekről, a pályázatokról, a termékek minősítéséről közvetlenül tájékozódhatnak.

A minél pontosabb és komplexebb tájékoztatás céljából és az Önökkel történő kapcsolattartás érdekében a honlapunkon létre hoztuk a hírlevél szolgáltatást. Ebben a kiállítással kapcsolatos aktuális információkat közöljük Önökkel.

 

Kérem regisztráljanak, hogy megkaphassák a hírlevelet: Regisztráció

ÖKO CITY a Facebookon: http://facebook.com/okocity.hu

Szívesen fogadjuk közvetlenül is kérdéseiket, észrevételeiket. Kérem hívjanak, vagy írjanak az alábbi elérhetőségeken:

tel.:+36 30 206 3360
e-mail: karpati@energiabarat.hu

Bízom  benne, hogy tudunk segíteni!

 
Támogatók, médiapartnerek