Hírek
Facebook    Linked In    RSS feed   
Főoldal > > Öko City kiállítói meghívó 2015

Öko City kiállítói meghívó 2015

Nyomtatóbarát változat|Elküldöm e-mailben
Szerző: admin | Dátum: 2015. február 09. 17:42
Ismét megrendezésre kerül az Öko City Kiállítás és Fórum 2015. április 15-19 között a CONSTRUMÁ RENEO pavilonjában.
Öko City kiállítói meghívó 2015

Tisztelettel meghívjuk Önt és Cégét a 2015. április 15-19. között megrendezésre kerülő ÖKO CITY kiállításra, melynek a CONSTRUMA megújuló energiaforrásokkal foglalkozó RENEO pavilonja ad otthont.

A HUNGEXPO Zrt. szakmai partnereként ismét kedvező áron kínálunk megjelenési lehetőséget a CONSTRUMA 2015 kiállításcsokor megújuló energiaforrások, energiatermelés, -ellátás, -tárolás, környezetvédelem, energiahatékony építés témaköröket bemutató pavilonjában.

Az ÖKO CITY KIÁLLÍTÁS ÉS FÓRUM az ÉVOSZ, a BKIK, az ÉMI, a MAKÉSZ a HUNGEXPO és az ENERGIABARÁT Kft. közös szervezésében valósul meg.

A projekt központi része egy tájékoztatási sziget, ahol a jogszabályokról, azok változásairól, energiahatékonyságról, az építési termékek új forgalmazási szabályairól, a minősítésükről, pályázati lehetőségekről kapnak választ kérdéseikre az érdeklődők a minisztériumok, az ÉMI, a BKIK, a GOODWILL CONSULTING Kft. és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szakembereitől.

A bemutató ház előtti FÓRUM TÉREN előadások, szakmai viták, alkalmazástechnikai bemutatók kerülnek megszervezésre.

Az ÖKO CITY kiállításon a „RENEO” pavilonban bemutatkozó cégek egy közel nettó 0 energia felhasználású épület körül lesznek elhelyezve. A bemutató épület szerkezete több helyen nyitott lesz a rétegrendek, a felhasznált anyagok szemléletes bemutatása céljából. A felépített ház energiaigénye is nyomon követhető lesz egy interaktív bemutató táblán.


Az ÖKO CITY-n végig sétáló látogatók szakemberek által ismerkedhetnek meg a környezettudatos, költséghatékony, energiabarát építkezés, felújítás során alkalmazandó technológiákkal. Az ÖKO CITY végigvezeti az érdeklődőket az ötlettől a beköltözésig tartó folyamaton, segít a helyes döntések meghozatalában.

Várjuk cégüket az „ÖKO CITY-ben” a CONSTRUMA RENEO (megújuló energiás) pavilonjában április 15-19. között.

Speciális szolgáltatások:

  • Az ÖKO CITY konzultációs szigetén érdeklődők közvetlenül a jogalkotók képviselőitől megváltozott jogszabályokról kapnak tájékoztatást,
  • Az ÖKO CITY kiállításon egyedülálló keretek között független energetikai és pályázati tanácsadás zajlik a GOODWILL CONSULTING és a GOODWILL ENERGY Kft. közreműködésével,
  • Interaktív bemutató: a pavilonban felépítésre kerülő több száz négyzetméteres ÖKO CITY közepén egy - a kiállítók termékeiből felépített és a 2020-as előírásoknak megfelelő - közel nettó 0 energia felhasználású épület kerül bemutatásra, amit a látogatók akár egy okos telefonnal működtethetnek – köszönhetően a helyszínen működő intelligens épületirányítási rendszernek,
  • Az érdeklődők a kiállítókat, az építéshez, felújításhoz, szükséges döntések folyamatában látogathatják meg, az építészektől indulva, az alapozás, a falszerkezetek, a hőszigetelések, nyílászárók, tetőfedés, gépészet, világítás, energia termelés, finanszírozás, stb. témakörök érintésével, így is érzékeltetve, mikor milyen döntéseket kell meghozni,
  • A kiállítási terek szabadon átjárhatók lesznek.


Érdeklődni lehet Kárpáti Józsefnél az alábbi elérhetőségeken:

tel.:+36 30 206 3360
e-mail: karpati@energiabarat.hu

 
Támogatók, médiapartnerek