Hírek
Facebook    Linked In    RSS feed   
Főoldal > > Vélemények a 2014-es Öko City kiállításról

Vélemények a 2014-es Öko City kiállításról

Néhány nyilatkozat kiállítóinktól

Nyomtatóbarát változat|Elküldöm e-mailben
Szerző: Energiabarát | Dátum: 2014. szeptember 02. 12:33
Így nyilatkoztak a 2014-es Öko City kiállításon részt vett cégek képviselői:
Vélemények a 2014-es Öko City kiállításról

 

Az mindenkinek jó, hogy egy építkezéshez egy helyen, korszerű és jó minőségben minden megtalálható. Főleg, ha a bemutatott építőanyagok már olyan előírásoknak felelnek meg, amelyek a ház elkészülése után lesznek aktuálisak. Ez a ház nem csak modern, lakható, hanem mindenkor piacképes lesz. Ma építünk, de a holnapnak: ebben nagy segítség az Öko City szigete. Az ACTUAL azért támogatja az Öko City projektet, mert egyrészt úttörő, a laikusok irányában pedig magyarázó szerepet vállalt az építőanyagok és technológiák területén – ahogyan az ACTUAL ezt mindig is tette, a nyílászáró szakmában.


Erdős Orsolya - ACTUAL Profil- és Ablakgyártó Kft.

 


 

Az idei Öko Cityn kb. 50-80 látogatónk volt/nap a szakmai napon kevesebb releváns. Konkrét ajánlatkérések érkeznek azóta is. Ami előnyös, hogy közvetlenül lehet találkozni a célcsoporttal, felmérni az igényeket, megismertetni a terméket, árakat, alapanyagokat, és a vállalatot.

 

Dévényi Viktória - Anico Kft. 

Az Öko City, egy hiánypótló kezdeményezés, mely hatékony kommunikációs eszközt biztosít. Fontos, hogy az egyes termékeket, anyagokat egy rendszerként szemléletesen lehet bemutatni, így az érdeklődők teljes képet kapnak. Az idei kiállításon az Öko City kiállító köréből, több olyan partnerrel találkoztam, akik nyitottak voltak a jövőbeni közös együttműködésre. 2 céggel azóta is folytonos üzleti kapcsolatunk van. A standunknál több mint 1000 érdeklődő fordult meg, és eddig 2 vevőnk is lett a kiállításnak köszönhetően. 2015-ben is biztosan ott leszünk az Öko City kiállításon.


Biró Péter - EMOTON Magyarország Kft. 

Ami a kiállítást illeti, számunkra igen eredményes volt. Nagyon sok érdeklődő volt nálunk, amiből jó néhány megrendelés is lett. Nem csak az árnyékolástechnikai termékek, de a szellőzők és a hővisszanyerő berendezések iránt is igen nagy érdeklődés volt. Még a mai napig is jönnek a Construma kiállításra hivatkozó megkeresések. Mindenképp szeretnénk a 2015-ös évben is kiállítani, hisz nem csak a termékeinket, de minket is megismertek, megismernek ezáltal. Amennyiben lesz rá lehetőség, a következő évben szeretnénk egy nagyobb standot igényelni, több terméket kiállítani, bemutatni. Passzív ház építésénél használatos berendezések szélesebb skálájával szeretnénk részt venni.


Tarsolyné Eszter - Mavent Magyarország Kft. 

A kiállítás szervezése nagyszerű volt, gördülékeny megvalósítást tett lehetővé a részt vevők széles köre biztosította a jelentős érdeklődést azok is megtalálták a magasépítési kivitelezőket, akik csak a megújuló energiákról, vagy más részterületről érdeklődtek külföldi érdeklődők is voltak, és jelentkeztek azóta építési szándékkal megismerhettünk új beszállítókat pl. nyílászáró, ép. gépész, intelligensház-szerelés témában.


Józsa Árpád - Nebraska-Ház Kft. 

Az A pavilon bármelyik részéről is néztem az Öko City felé mindig tömeg volt. Az egységes design, a könnyű megtalálhatóság, az energiatakarékos termékek, szolgáltatások, mind vonzották az érdeklődőket. A mai kor embere egyre inkább energiatudatos, minden érdekli, amivel spórolhat, ami egészséges, ami ebben az irányban korszerű. Jó stratégiára épülő, jó marketinggel rendelkező nagyszerű szervezés volt.


Bojtos Katalin - Otthontár Lapcsoport

 
Támogatók, médiapartnerek