Hírek
Facebook    Linked In    RSS feed   
Főoldal > > Kiállítónk a J&M Ecohome Kft.

Kiállítónk a J&M Ecohome Kft.

Nyomtatóbarát változat|Elküldöm e-mailben
Szerző: Energiabarát | Dátum: 2016. április 06. 13:41
Önfenntarthatóvá tehető házak 160000 Ft/m2 ártól
Kiállítónk a J&M Ecohome Kft.

Cégünk komplex szolgáltatást nyújt a lakás- és háztulajdonosoknak akár felújításról, átépítésről, vagy új otthon kialakításáról legyen szó.

Úgy szeretnénk javítani az emberek életminőségén, hogy megrendelőinknek nem csupán kifogástalan munkát, hanem szakértő segítséget is nyújtsunk az együttműködés minden fázisában, az ötlet megszületésétől, a tervezésen át, egészen a kivitelezésig.

Átláthatóvá, érthetővé és tervezhetővé tesszük a költségeket és a megtakarításokat, ugyanakkor mindenkinek személyreszabott és egyedileg optimalizált megoldást javaslunk és valósítunk meg.

Olyan végleges megoldásokat keresünk, amelyek szem előtt tartják a jövőbeni törvényi változásokat, csökkentik az otthonok energiafelhasználását, ezáltal a havi kiadásokat is, így jelentős terhet levéve az ingatlantulajdonosok válláról.

Egy otthonnak azonban nemcsak műszakilag, de esztétikailag is meg kell felelnie lakói igényeinek. Ebben szeretnénk segítségükre lenni a lakberendezési tervezéssel. Látványtervek segítségével még az építkezés, felújítás megkezdése előtt láthatóvá válik a kialakítandó tér, melynek révén könnyen dönthetnek a felhasználandó anyagokról, színekről, bútorokról, elrendezésről..

Legújabb szolgáltatásunk a VR szemüveggel nézhető, 360ₒ -os panorámaképek készítése. Ezek segítségével már a tervezés fázisában élethű képet kaphatnak otthonuk jövőbeli kialakításáról.

SZERETNE TÖBBET TUDNI SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL, MEGOLDÁSAINKRÓL?
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

www.jm-ecohome.hu

 
Támogatók, médiapartnerek