Hírek
Facebook    Linked In    RSS feed   

Kiemelt

Meghívó - Önkormányzati Akadémia Humán Smart City
Meghívó - Önkormányzati Akadémia Humán Smart City
Öko City 2017 - Fókuszban a smart home
Növekvő érdeklődés és megelégedettségi mutatók mellett immár negyedik alkalommal rendezzük meg az Öko City kiállítást a Construma szakkiállítás keretében.
Öko City látogatói információk 2017
Látogasson el az Öko City Kiállításra 2017. április 5. és április 9. között, ahol betekintést nyerhet egy környezetbarát, energiahatékony otthonba.

Öko City - Látogatóknak 2017

Kiállítónk az Altem Kft. Kiállítónk az Altem Kft. 2017.03.23
Az Altem Kft. energiahatékony épületgépészeti rendszereket forgalmaz (RAKTÁRKÉSZLETTEL), tervez, illetve kivitelez. A ház energiaigényének csökkentésével (szigetelés, nyílászáró csere, stb.) valamint a korszerű, megújuló energiára alapozott épületgépészeti megoldásaink segítségével a fűtés-, illetve villanyszámlája 0 FT is lehet!! Mindezt új házak esetén 3-5 éves megtérüléssel kivitelezhető, meglévő házak esetén a beruházás átlagosan 5-10 év alatt térül meg.
Energiaforrás a Nap:  Hosszú élettartam, kiváló ökológiai mérleg Energiaforrás a Nap: Hosszú élettartam, kiváló ökológiai mérleg 2017.03.22
A síkkollektoros rendszer az energetikai korszerűsítés optimális eszköze és (Magyarországon egyedüli kollektorként) rendelkezik a Környezetbarát Termék Védjegy-gyel.
A tökéletes kondenzációs technika:  O2-szabályozás sorozatkivitelben A tökéletes kondenzációs technika: O2-szabályozás sorozatkivitelben 2017.03.22
A kondenzációs gázkazán az energetikai korszerűsítés optimális eszköze és (Magyarországon egyedüli kazánként) rendelkezik a Környezetbarát Termék Védjegy-gyel.
Kiállítónk a Weishaupt Hőtechnikai Kft. Kiállítónk a Weishaupt Hőtechnikai Kft. 2017.03.22
Ismerje meg, a már ma elérhető, az igazi energiahatékonyságot biztosító berendezéseket az A pavilon 201 A standján és a D pavilonban az Öko Cityn.
Kiállítónk a J&M Ecohome Kft. Kiállítónk a J&M Ecohome Kft. 2017.03.17
Önfenntarthatóvá tehető házak építése, régi házak/lakások felújítása az ötlettől a megvalósításig.
  ACTUAL nyílászárók – a minőséggel párosított dizájn 2017.03.16
Amikor Ön új otthona tervezésébe és kivitelezésébe fog, sok alternatíva kínálkozik. Jöjjön velünk virtuális kép-sétánkra, hogy megmutathassunk néhány lehetőséget:
Kiállítónk a Bramac Kiállítónk a Bramac 2017.03.16
Trendi lett a tetőtér - legalábbis egyre többen keresnek olyan építési megoldásokat, amelyekkel a tető alatti üres teret is élhetővé lehet alakítani. A Bramac ezt a trendet kiszolgálva alkotta meg legújabb, °Cool Tetőrendszerét, ami nem csak kevesebb hőt enged be a tető alatti lakótérbe, de a lakás hűtése és fűtése is kevesebb energiát igényel.
Bemutatkozik az Ecolife Magazin Bemutatkozik az Ecolife Magazin 2017.03.16
Bemutatkozik Magyarország első fenntarható életmód magazinja.

 
Támogatók, médiapartnerek