Hírek
Facebook    Linked In    RSS feed   
Főoldal > > Kiállítónk a Bramac

Kiállítónk a Bramac

Nyomtatóbarát változat|Elküldöm e-mailben
Szerző: Energiabarát | Dátum: 2017. március 16. 13:03
Trendi lett a tetőtér - legalábbis egyre többen keresnek olyan építési megoldásokat, amelyekkel a tető alatti üres teret is élhetővé lehet alakítani. A Bramac ezt a trendet kiszolgálva alkotta meg legújabb, °Cool Tetőrendszerét, ami nem csak kevesebb hőt enged be a tető alatti lakótérbe, de a lakás hűtése és fűtése is kevesebb energiát igényel.
Kiállítónk a Bramac

Bramac °COOL - Előny minden évszakban

Az épületek energiavesztesége leginkább a tetőknél jelentkezik, ezért a tetőtér, mint élettér használata az építőipartól is más megközelítést és innovatív megoldásokat kíván, hiszen nem egyszerűen csak be kell építeni, élhetővé kell őket tenni. A Bramac innovációja, a °Cool tetőrendszer ebben segít nekünk, egyedülálló három lépcsős konstrukciójával.

Sok kicsi sokra megy

RétegrendMivel a legkisebb spórolás is komoly összegként jelentkezhet év végén a bankszámlán, a Bramac °Cool első, SMART csomagját úgy alkották meg, hogy mindenki számára könnyedén hozzáférhető megoldási alternatívát jelentsen egy élhető tetőtér kialakítása során. A rendszer a szakszerű átszellőzésen alapszik, így a csomag tartalmazza az ehhez szükséges szellőző rendszerelemeket, Római antracit vagy Tectura antracit cserepeket, valamint a PRO PLUS Resistant 140 2S tetőfóliát, ami dupla ragasztósávja miatt szélzáró alátéthéjazatot kivitelezésére alkalmas. Ezek együttes használatával akár 5 °C-os hőmérséklet-csökkenés is elérhető a tetőtérben a nyári hőség idején.

Nyár légkondicionáló nélkül

A °Cool rendszer második, COMFORT csomagja a Bramac Tectura Thermo Protector vagy Bramac Római Thermo Protector hővisszaverő tetőcseréppel egészül ki, amely egy különleges eljárásnak köszönhetően visszaveri a Nap azon sugarait, amelyektől felmelegedne a tető, fedőrétegébe pedig olyan pigmentekek integráltak, amelyek háromszor nagyobb mértékben visszatükrözik az infravörös sugárzást, mint a hagyományos tetőcserép. Ezzel akár 7°C-os csökkenést is elérve a tetőtérben – a SMART csomaggal kombinálva.

Kellemes klíma a tetőtérben minden évszakban

A SMART és COMFORT csomag °Cool hőszigeteléssel kombinálva még hatékonyabban akadályozza meg a hő behatolását a belső térbe. A csomagban található PIR hab kiváló tulajdonságainak köszönhetően a °Cool PREMIUM rendszerhez tartozó hőszigetelő elem vékonyabb, mint más hőszigetelő anyagok, tehát növeli a tető alatti teret, ráadásul lehetővé teszi, hogy a tető fa szerkezeti elemeit, mint esztétikai elemet, kihasználjuk a padlástér enteriőrében. Ezzel a technológiával akár már több mint 11 °C-kal csökkenthetjük tetőterünk hőmérsékletét a legnagyobb nyári kánikulában is.

Tavasz a tetőtérben

Csökken a szoba hőmérséklete

A °Cool rendszerben a cserepek külső és belső hőmérsékletének csökkenésével a szoba hője is megváltozik, ráadásul a csúcshőmérséklet is 7 órával kitolódik. Ez azt jelenti, hogy míg a nyári hőségben 18.00-kor volt a legmelegebb a szobában, a °Cool Tetővel ez hajnal 1 órára tolódik. Ekkor viszont már kint is sokkal hűvösebb a levegő, könnyebben hűl le a cserép is, szabályozva ezzel a benti hőmérsékletet. Mivel cserép kevesebb hőt tárol és sugároz vissza éjszaka a levegőbe, a város mikroklímájára is hatással van.

Bramac referencia ház


Weboldal: www.bramac.hu

www.bramac.hu

 
Támogatók, médiapartnerek