Hírek
Facebook    Linked In    RSS feed   
Főoldal > > Öko City pecsét

Öko City pecsét

Nyomtatóbarát változat|Elküldöm e-mailben
Szerző: admin | Dátum: 2014. március 28. 10:15
Bemutatkozik az Öko City pecsét
Öko City pecsét

A 2014. április 2-6 között nyitvatartó Construma kiállításon bemutatjuk az Öko City pecsétet, ami szándékunk szerint olyan értékszemléletet tükröz, mely a környezettudatosság és a fenntarthatóság jelképe lesz most és a jövőben.

A Construma kiállítás még meg sem nyílt, máris nagy az érdeklődés az Öko City stand iránt. Ennek oka egyrészt a jogszabályokból fakdó épületenergetikai követelmények szigorítása, másrészt a környezettudatosság egyre erőteljesebb előtérbe kerülése, megjelenése az építési termékek gyártóinál. Ez nagyrészt a vásárlói, megrendelői oldal folyamatosan növekvő figyelmének köszönhető, melyet a környezetbarát témák iránt tanusítanak.

Az Öko City standján minden kiállító és minden kiállított termék a fenntartható gondolatiságot vállalja, jeleníti meg. Ezért alkottuk meg számukra az Öko City pecsétet, egy szimbólumot, amely olyan értékszemléletet tükröz, ami a környezettudatosság, a fenntarthatóság jelképe, vagyis minden, amit az Öko City standja is hirdet és vall, amit a megjelenő vállalkozások és termékek is képviselnek.

Standunk célja, hogy az érdeklődők közvetlenül tapasztalhassák e nemes elvek gyakorlati megjelenését – a bemutató területén beépített formában is – és felhasználóként meggyőződhessenek ezek használatának előnyeiről. A statisztikai adatok azt mutatják, hogy a hazai építési piac régóta tartó zsugorodása megállt. A növekvő építési igények kielégítésénél jelentős versenyelőnnyel indulnak azok a vállalkozások, amelyek a környezettudatosságot már most is széles körben érvényesítik. Őket, az Öko City kiállítóit akartuk az Öko City pecséttel jutalmazni, hogy a vásárlók lássák, ezek a termékek már ezt az irányt képviselik.

 

További információ:
Kárpáti József
ÖKO CITY kiállítás
szervező
tel.: +36 30 206 3360
e-mail.:karpati@energiabarat.hu

 
Támogatók, médiapartnerek